Produk

Rocket Banyu Diy
  • Air ProRocket Banyu Diy
  • Air ProRocket Banyu Diy
  • Air ProRocket Banyu Diy
  • Air ProRocket Banyu Diy
  • Air ProRocket Banyu Diy
  • Air ProRocket Banyu Diy

Rocket Banyu Diy

Diy Water Rocket minangka produk Ilmu Pengetahuan nggunakake banyu lan udara sing dikompresi, Water Rocket mabur kanthi konsep dhasar sing padha karo roket nyata. Kanthi nyetel jumlah udhara lan banyu, jarak penerbangan bisa beda-beda. Ayo sinau babagan tekanan udara lan cara kerjane!

Model:HSTM-009

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rocket Banyu Diy


Gelsonlab HSTM-009 Pendhidhikan Batang DIY Demonstrator Roket Water Water

Descrtiptions:

Rocket Banyu Diy is a Science products Using water and compressed air, Water Rocket flies with the same basic concept as real rockets. By adjusting the amount of air and water, the distance of flight can be varied. Let's learn about air pressure and how it works!

Panas Tags: Roket Banyu Diy, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.