Produk

Printer Warna Diy
  • Air ProPrinter Warna Diy

Printer Warna Diy

Diy Color Printer nggunakake cara nyithak kertas salinan abang lan biru, lan ngrampungake eksperimen percetakan kanthi roller, pelacak, kertas kartun, film kartun lan alat liyane. Ngerti riwayat pangembangan percetakan ing Tiongkok (percetakan ukiran - percetakan jinis obah - percetakan silinder)

Model:HSTM-067

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Printer Warna Diy


Gelsonlab HSTM-067 Pendidikan Ilmu Mainan warna printer DIY
 
Printer Warna Diy uses the printing method of red and blue copy paper, and completes the printing experiment by roller, tracing pen, cartoon paper, cartoon film and other tools. Understand the development history of printing in China (engraving printing - movable type printing - cylinder printing)

Panas Tags: Printer Warna Diy, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.