Produk

Disolusi lan Eksperimen Filtrasi
  • Air ProDisolusi lan Eksperimen Filtrasi

Disolusi lan Eksperimen Filtrasi

Eksperimen Dissolution And Filtration kasusun saka tabung test, silinder pangukur, corong, kertas filter, dropper lan instrumen eksperimen kimia liyane. Utamane liwat eksperimen adsorpsi, filtrasi, klasifikasi lan reaksi pembubaran, akrab karo esensial operasi dhasar eksperimen kimia lan ngerti karakteristik macem-macem zat.

Model:HSTM-047

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disolusi lan Eksperimen Filtrasi


Dissolusi lan Eksperimen Filtrasi Kimia Gelsonlab HSTM-047 Ilmu Kimia

Disolusi lan Eksperimen Filtrasi is composed of test tube, measuring cylinder, funnel, filter paper, dropper and other chemical experimental instruments. It is mainly through the experiments of adsorption, filtration, classification and dissolution reaction, familiar with the basic operation essentials of chemical experiments and understand the characteristics of various substances.

Panas Tags: Eksperimen Pembubaran lan Filtrasi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.