Produk

Photometer Portabel Digital
  • Air ProPhotometer Portabel Digital

Photometer Portabel Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Photometer Portabel Digital


Katrangan Produk

Ringkesan produk:

Portimeter Photometer Colorimeter minangka merek keliling utama sing dikenalake kanthi 3nh

disintesis kaluwihan sepuluh warna tradisional sing diimpor tradisional lan wis ngalami sepuluh

ewu tes lan ngetrapake teknologi inovatif. Akurat, Stabil, Apik banget lan Terjangkau!

Spesifikasi Colorimeter

Model

Colorimeter Photometer Portabel Berkualitas Tinggi

Mode Tampilan / Ruang Warna

CIE L * a * b; CIE XYZ; CIE RGB; CIEL * u * v; CIE * C * H;

Keputihan & Yellowness; Cepet Warna

Formula Bedane Warna

Î ”E * ab; Î ”L * ab; Î ”E * C * H; Î ”ECIE94; Î ”EHunter

Nggawe geometri sing nggambarake / ndeleng

8 / d (sudut katerangan 8 ° / ndeleng diffuse)

Sumber Cahya

Eksitasi cahya biru LED

Detektor

Diode fotoelektrik silikon

Ngukur Aperture

Φ8mm; Φ4mm; Φ8mm aperture lengkap (opsional)

Ukur Ukur

Pengamat: Pengamat Standar 10 ° CIE

Cahya: CIE Standard Illuminant D65; D50; A

Range Ngukur

L: 0 nganti 100

Baleni maneh

Penyimpangan standar ing Î ”E * ab 0,06 (Kahanan Pangukuran: Rata-rata

saka 30 ukuran piring putih standar)

Min Interval Antarane Pangukuran

Kira-kira 1 detik

Urip Batere

Luwih saka 3000 pangukuran

Lampu Urip

luwih saka 1,6 yuta kaping ing 5 taun

Tampilan

TFT-True color; 2,8 inci @ (16: 9)

Antarmuka

Model B: USB  RS-232: Baud rate 19200bps

Range Suhu Operasi

-10 ° C nganti 40 ° C

Suhu Panyimpenan

-20 ° C nganti 50 ° C

Rentang asor

kurang saka 85% asor relatif, ora ana kondensasi

Bobot

500g

Ukuran

205 x 70 x 100 mm

Ukuran Kemasan

435 x 205 x 345mm

Aksesoris Standar

Adaptor AC; Batere Li-ion; Manual Operasi; CD Piranti Lunak; Kabel USB;

Tutup Kalibrasi Putih; Φ8mm lan Φ4mm Aperture Ngukur

Aksesoris Opsional

aperture lengkap (Φ8mm); Printer mini; Kabel Printer;

Kotak Tes Bubuk; Komponen Tes Universal

Panas Tags: Photometer Portable Digital, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.