Produk

Aparat Peleburan Digital
  • Air ProAparat Peleburan Digital

Aparat Peleburan Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Leleh Digital Ppiranti salep


Alat leleh digital Gelsonlab HSLI-073


Karakteristik

Pangukuran titik leleh minangka salah sawijining metode penting kanggo ngukur kemurnian;
Kanggo digunakake ing produksi obat, bahan pewarna, minyak wangi lan zat kristal organik liyane;
Tes fotoelektrik;
Layar LCD, entri nganggo keyboard digital lan tampilan langsung kurva leleh;
WRS-2A bisa ngukur telung conto sekaligus lan ngetung nilai rata-rata titik leleh awal lan pungkasan kanthi otomatis.

Spesifikasi

Parameter / Model

WRS-2A

WRS-2

WRS-1B

Rentang pangukuran titik lebur:

suhu kamar -300 â „ƒ

suhu kamar -300 â „ƒ

suhu kamar -320 â „ƒ

Tampilan digital minimal:

0,1 â „ƒ

0,1 â „ƒ

0,1 â „ƒ

Tingkat pemanasan linear:

0,2, 0,5, 1,0, 1,5, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0 â „ƒ / min

0,2, 0,5, 1,0, 1,5, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0 â „ƒ / min

0,2, 0,5, 1,0, 1,5, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0 â „ƒ / min

Akurasi:

â ‰ ¤200â „ƒ: ± 0.4â„ ƒ;

200-300â „ƒ: ± 0,7â„ ƒ

â ‰ ¤200â „ƒ: ± 0.4â„ ƒ;

200-300â „ƒ: ± 0,7â„ ƒ

â ‰ ¤200â „ƒ: ± 0.4â„ ƒ;

> 200â „ƒ: ± 0,7â„ ƒ

Baleni maneh

0,3 â „ƒ (tingkat pemanasan: 1.0â„ ƒ / min)

0,3 â „ƒ (tingkat pemanasan: 1.0â„ ƒ / min)

0,3 â „ƒ (tingkat pemanasan: 1.0â„ ƒ / min)

Ukuran kapiler

Ï † 1.4mm (diameter njaba)

Ï † 1.0mm (diameter jero)

Dawa: 90mm

Ï † 1.4mm (diameter njaba)

Ï † 1.0mm (diameter jero)

Dawa: 90mm

Ï † 1.4mm (diameter njaba)

Ï † 1.0mm (diameter jero)

Dawa: 90mm

Cacah kapiler

3

1

1

Dhuwur unggah sampel

3mm

3mm

3mm

Tampilan

LCD warna 5,6 inci

LCD warna 5,6 inci

LCD warna 5,6 inci

Antarmuka

RS232 / USB

RS232 / USB

RS232 / USB

Bobot (Kasar):

11 kg

11 kg

11 kg

Ukuran Sakabèhé:

500mm × 430mm 310mm


Panas Tags: Peralatan Pelebur Digital, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.