Produk

Meter Cahaya Digital
  • Air ProMeter Cahaya Digital
  • Air ProMeter Cahaya Digital

Meter Cahaya Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter Cahaya Digital                        


Gelsonlab HSLI-033 Portable Digital Luxmeter Digital Illuminance Light Meter kanthi Tampilan LCD


Katrangan produk


1. meter lux cahya saka 0,1 Lux dadi 200,000 Lux lan 0,01FC nganti 20.000FC
2. Fungsi khusus: Mateni otomatis kanthi fitur mateni; Data ditahan; MAX MIN; Lampu mburi 3. Akurasi: referensi ± (3% +30)
4. Tingkat conto: 1 wektu / detik
5. Pateni otomatis: udakara 15 menit meneng
6. Lingkungan operasi: 0 ~ + 50 ° C (32 ~ + 122 ° F), 0 ~ 85% RH
7. Lingkungan panyimpenan: -20 ~ + 60 ° C (-4 ~ + 140 ° F), 0 ~ 85% RH
8. Pasokan Daya: DC1.5V (AAA) x 2 pcs (kalebu)
9. Ukuran: 97 X 50 X 20.6

10. bobote: udakara110g


Panas Tags: Meter Cahaya Digital Illuminance, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.