Produk

Centrifuge Hematokrit Digital
  • Air ProCentrifuge Hematokrit Digital

Centrifuge Hematokrit Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Hematokrit Digital                             


Gelsonlab HSHC-12Cmini Hematocrit Centrifuge


Fitur

1, cilik plastik kekuatan dhuwur, volume cilik lan bobot entheng
2, Frekuensi tinggi drive frekuensi motor tanpa sikat
3, Kecepatan tampilan digital lan wektu mlaku
4, Kanthi kunci lawang mekanik, saklar safety, tutup mandeg mbukak
5, Kode kesalahan nuduhake, kacepetan bisa diatur
6, tarif kacepetan Accel / Decel bisa disetel
7, Alarm OverSpeed, proteksi sing ora seimbang,
8, fungsi rem, weker otomatis sawise kerja
9, Karo maca

Model HC-12C Mini
MAX RPM 12000 RPM
Max RCF 15300xg
Timer 0-99min
Kapasitas rotor D1.5x75mmx 24 tabung kapiler
Tegangan 110V 60Hz / 220V50Hz
Ukuran 260x300x205mm
Bobot 7kg


Panas Tags: Centrifuge Hematokrit Digital, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.