Produk

Photometer Flame Digital
  • Air ProPhotometer Flame Digital

Photometer Flame Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Photometer Flame Digital                                


Photography Flame Digital Gelsonlab HS-FP-640


Fitur:

Cara spektrofotometri: Filter interferensi
Stabilitas: Pangowahan pratondo maksimal relatif sing instrumen ditampilake kurang saka 0,03
Kemampuan: Kesalahan standar relatif kurang saka 0,03
Kesalahan linear: K kurang saka0.005mmol, Na kurang saka 0,03mmo
Jumlah minimal sing bisa dideteksi: LOD K kurang saka 0,004mmol, LOD saka Na kurang saka 0,004mmol
Wektu respons: kurang saka 8s
Rentang linear: K: 0,0 2 mmol -0. 1 mmol, Na: 0. 1 mmol -0. 5 mmol
Ukuran pangukuran: K: 0 .0 -2 .0 mmol, Na: 0 .0 -10 .0 mmol

Awak utama: 41 * 68 * 41cm 10kg

Aksesoris:

38 * 36 * 27cm 9kg



 

 
Panas Tags: Digital Flame Photometer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.