Produk

Pum Vakum Diafragma
  • Air ProPum Vakum Diafragma
  • Air ProPum Vakum Diafragma
  • Air ProPum Vakum Diafragma
  • Air ProPum Vakum Diafragma
  • Air ProPum Vakum Diafragma
  • Air ProPum Vakum Diafragma

Pum Vakum Diafragma

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pum Vakum Diafragma                                       


Gelsonlab HSLEV-050 Medical Mini Pum Vakum Diafragmap ,Lab Vacuum Pump For Chromatograph 


 

Fitur

 

Pompa vakum diafragma iki nduweni fitur pompa bebas minyak terus-terusan, tingkat swara sithik, efisiensi sing luwih dhuwur, umur dawa. Umume digunakake ing analisis produk obat, industri bahan kimia alus, apotek biokimia, pemeriksaan panganan, Teknologi investigasi kriminal, lsp. Iki digunakake kanthi instrumen kromatografi presisi, sing dibutuhake ing laboratorium. Produk iki dirancang khusus kanggo laboratorium, andal lan gampang digunakake.

 

Laboratory Pum Vakum Diafragmap:


1. Bisa digunakake kanthi kondhisi tanpa medium kerja (ora minyak) lan ora bakal ngasilake polusi. Kajaba iku, ana bahan panyaring ing tong sampah pertukaran awak kanggo njamin hawa sing resik.
2. Teknologi lan bahan anyar digunakake ing produksi. Gampang dipindhah lan bisa mlaku kanthi lancar, sing bisa njamin vakum sing ideal lan aliran aliran udara sing dhuwur.
3. Nganggo operasi sing ora ana gesekan, ora ngasilake kalori lan ora lemes. Diafragma digawe saka Karet Nitrile, sing tahan korosi lan umure wis suwe digunakake.
4. Sistem rancangan udara sing adhem dhewe dirancang ing awak. Sistem iki bisa njaga mesin terus mlaku sajrone 24 jam.

5. Desain kasebut bisa diatur kanthi tekanan kanggo memenuhi persyaratan vakum utawa aliran udara stabil sing bisa dikendhaleni ing kisaran tartamtu.


Panas Tags: Pum Vakum Diafragma, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.