Produk

Cleaner Ultrasonik Desktop
  • Air ProCleaner Ultrasonik Desktop
  • Air ProCleaner Ultrasonik Desktop

Cleaner Ultrasonik Desktop

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pembersih Ultrasonik Desktop                        


Gelsonlab HS-ZPS-2AD Desktop luwih resik


Fitur:

1, Setelan wektu: Timer mekanik 1-30 menit bisa diatur;

2, Setelan suhu: 20-80 â „ƒ mesin bisa diatur;

3, Bahan produk: kandung kemih, cangkang nganggo stainless steel berkualitas tinggi;

4, Kauntungan produk: reresik palung NGGUNAKAN stamping, ora las;

5, Kualitas komponen: komponen ultrasonik nganggo aksesoris berkualitas tinggi sing diimpor;

6, Sistem saluran: 6 l lan model ndhuwur dipasang katup bal got;

7, Sistem adhem: l 10 utawa luwih dipasang kipas pendingin efisiensi dhuwur.


Panas Tags: Pembersih Ultrasonik Desktop, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.