Produk

Decolorizing Shaker
  • Air ProDecolorizing Shaker

Decolorizing Shaker

Model:HS-FMM-5DS

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Decolorizing Shaker

Gelsonlab HS-FMM-5DS Decolorizing Shaker


 

Iki Decolorising Shaker sing ayunan munggah lan mudhun kanthi amplitudo ayunan. Frekuensi bisa disetel. digunakake kanggo mbenakake band spektral gel sing mlaku, goyang biru Coomassie lan dekolorisasi lan mbenakake pewarnaan nitrat perak, lan liya-liyane. Iki digunakake kanggo pangembangan lan fiksasi film sinar-X, membran selulosa perawatan luwih sawise migrasi elektroforetik, hibridisasi molekul, budaya sel lan campuran getih.

Fitur
Amba goyang luwes

Kacepetan bisa diatur

Setelan wektu

Data Teknis:
Kacepetan Goyang: 0-25 rpm

Sudut goyang: ± 25 °

Ukuran piring sing digunakake: 250 × 200mm

Dimention eksternal: 420 × 200 × 200mm

Tegangan: AC 80-230V (50 / 60Hz)

N.W .: 2.5Kg

Informasi pesenan
Kucing. Ora
Bagean. Ora
Spesifikasi
8011259

FMM-5DS

Panas Tags: Decolorizing Shaker, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.