Produk

Koleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung
  • Air ProKoleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung
  • Air ProKoleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung
  • Air ProKoleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung
  • Air ProKoleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung
  • Air ProKoleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung
  • Air ProKoleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung

Koleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung

Koleksi tabung swab pengujian hidung kasebut kalebu spum serat sintetis ing sekitar poros plastik sing ramping sing nyedhiyakake koleksi lan properti rilis sing apik. Fitur iki nggawe sampling sing rumit lan alus.

Model:VTM-E

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Koleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung

 

Koleksi tabung swab pengujian hidung kasebut kalebu spum serat sintetis ing sekitar poros plastik sing ramping sing nyedhiyakake koleksi lan properti rilis sing apik.

 
Fitur iki nggawe sampling sing rumit lan alus.
 
* Cocog kanggo nglumpukake spesimen, sel utawa cairan trakea kanggo tes DNA.
* Kasedhiya ing loro lan tanpa desain breakpoint cetakan sing unik.
* Agen anti-bakteri lan antijamur nyegah kontaminasi bakteri lan jamur
* Ngindhari virus panyimpenan jangka panjang
* Nyingkiri pangatusan saka sampel
* Ngidini bisa tahan suwe saka virus saiki
* Ngindhari tuwuhing bakteri lan jamur liyane sing ana ing spesimen kasebut
* Menstabilake virus lan nawakake pemulihan maksimal


 

Peel-Pouch Packaging of Koleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung:


Gampang dikupas kanthong. Nggampangake presentasi aseptik saka swab.
3ml Media Transport Viral ing tabung mandiri 10ml:
Ngilangi tumpahan lan aerofil sing mbebayani bio


Koleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes HidungKoleksi Tabung Swab Tes Tes Hidung



Panas Tags: Tabung Swab Tes Tes Hidung, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.