Produk

Inkubator CO2
  • Air ProInkubator CO2

Inkubator CO2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Inkubator CO2                                            


Inkubator CO2 Gelsonlab HS-CHPIR Series


Fitur:

1, kontrol mikroprosesor
2, setelan tampilan digital lan suhu nyata
3, liwat alarm suhu, nyetel otomatis PID
4, Timer tampilan digital,
5, interior stainless steel, kanthi lawang njero kaca,
6, CO2 Alarm swara lan cahya
7, filter gas dobel, sisih lawang anget supaya ora fogging
8, cocok kanggo tes suhu sing tetep
9, cocok kanggo sel, jaringan, budidaya bakteri
10, Sensor inframerah (opsional)

Model CHP-80 CHP-160
Kapasitas 80L 160L
Ukuran kerja (mm) 500x400x400 500x500x650
Daya 680W 950W
Kisaran suhu Suhu ruangan + 5 ~ 50â „ƒ
Resolusi suhu ± 0,5â "ƒ
Timer 0-999min
Kisaran CO2 0-20%
CO2 presisi ± 0,1%
Tegangan 110V 60Hz / 220V 50Hz
Ukuran (mm) 580x570x850 680x670x1000

Bobot 46kg 66kg

Panas Tags: Inkubator CO2, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.