Produk

Drum Lantai Kayu Kewan Laut
  • Air ProDrum Lantai Kayu Kewan Laut
  • Air ProDrum Lantai Kayu Kewan Laut
  • Air ProDrum Lantai Kayu Kewan Laut
  • Air ProDrum Lantai Kayu Kewan Laut
  • Air ProDrum Lantai Kayu Kewan Laut
  • Air ProDrum Lantai Kayu Kewan Laut

Drum Lantai Kayu Kewan Laut

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Drum Lantai Kayu Kewan Laut                    


Gelsonlab HS-THB4 Drum Lantai Kayu Kewan Laut Stick Musical Instrument Kids Children Toy Ocean


 

Dolanan gendhing lantai kayu kartun kanggo bocah.
Awak drum kayu lan plastik gendheng, awet lan kualitas swara apik.
Kepala drum dirancang kanthi pola kartun, lucu banget lan apik banget.
Fitur: Awet, Portable, Perkusi, Dolanan Bocah-bocah
Ukuran: 17cm x 17cm x 12cm / 6.69 "x 6.69" x 4.72 "(Kira-kira)
Katrangan produk
Werna: Samodra
 

Spesifikasi:
Dolanan gendhing lantai kayu kartun kanggo bocah.
Awak drum kayu lan plastik gendheng, awet lan kualitas swara apik.
Kepala drum dirancang kanthi pola kartun, lucu banget lan apik banget.
 
Jeneng Barang: Lantai Drum + Tongkat
Bahan: Kayu + Plastik + spons
Jumlah: 1 Set
Fitur: Awet, Portable, Perkusi, Dolanan Bocah-bocah

Ukuran: 17cm x 17cm x 12cm / 6.69 "x 6.69" x 4.72 "(Kira-kira)



Panas Tags: Drum Lantai Kayu Kewan Laut Laut, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.