Produk

Model Struktur Molekuler Karbon 60
  • Air ProModel Struktur Molekuler Karbon 60
  • Air ProModel Struktur Molekuler Karbon 60

Model Struktur Molekuler Karbon 60

Model Struktur Molekuler Carbon 60 kalebu 60 atom karbon ireng, 60 ikatan tengah abu-abu lan 30 ikatan tengah ungu. Model Struktur Kristal Fullerene Carbon-60.

Model:HSCM-047

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model struktur molekul karbon 60                               


Gelsonlab HSCM-047 Model struktur molekul karbon 60  The Crystal Structure Model of Fullerene Carbon-60 C60


 

Katrangan
Model Struktur Kristal Fullerene Carbon-60 C60;
kalebu 60 atom karbon ireng, 60 ikatan tengah abu-abu lan 30 ikatan tengah ungu.
Ukuran Model: 22cm * 22cm * 22cm

Jeneng Produk: Model Struktur Kristal Fullerene Carbon-60 C60
Isi:
Atom Dia. (Mm) Bolongan Werna Qty
Karbon (C) 23 3 ireng 60
Dawane Link (mm) N / A Warna Qty
tengah 27 N / A abu-abu 60
tengah 27 N / A ungu 30
Kothak ABS Cilik (23.5cm * 17cm * 3.5cm)
Panas Tags: Model Struktur Molekuler Karbon 60, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.