Produk

Botol Plot Kaca Brwon
  • Air ProBotol Plot Kaca Brwon
  • Air ProBotol Plot Kaca Brwon
  • Air ProBotol Plot Kaca Brwon
  • Air ProBotol Plot Kaca Brwon
  • Air ProBotol Plot Kaca Brwon
  • Air ProBotol Plot Kaca Brwon

Botol Plot Kaca Brwon

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol Plot Kaca Brwon                                      


Gelsonlab HSCG-1451B Gaya Inggris 60 ml Botol Pelucuran Kaca Ember Kaca Penetes Gulung Botol Penyimpanan Reagen Lab Gelas


 

Fitur:
- Guna banget kanggo kimia utawa apoteker, botol tetes iki bisa ngatasi sebagian besar asam lan basa. Botol kasebut nduweni pipet stopper kaca kanthi bohlam karet.
- Cocog kanggo laboratorium industri kesehatan lan kesehatan, industri lan pertambangan, perguruan tinggi lan universitas, lan liya-liyane. Lan bisa digunakake minangka solusi standar kanggo nyimpen macem-macem reagen, solusi indikator, lan analisis drop.

 

Spesifikasi:

Bahan: Kaca
Werna: Amber

Kapasitas: 60mL


Panas Tags: Botol Plot Kaca Brwon, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.