Produk

Bongo Drum Set
  • Air ProBongo Drum Set
  • Air ProBongo Drum Set
  • Air ProBongo Drum Set
  • Air ProBongo Drum Set
  • Air ProBongo Drum Set
  • Air ProBongo Drum Set

Bongo Drum Set

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bongo Drum Set                                             


elsonlab HS-4BS Bongo Drum Set, 2 Set 6â € lan 7â € Instrument Perkusi, FSC Kayu lan Drum Logam kanggo Profesional Wiwitan Anak-anak Kanthi Wrench Tuning

 
4 lan 5 Inci rawhide kanggo nada asli
Konstruksi cangkang oak nawakake nada sing unggul banget kanggo bongo pamula standar
Kaki karet dipasang kanggo mbantu nyepetake permukaan lan nglindhungi saka goresan
Cocog kanggo sekolah, pusat musik, festival utawa sapa wae sing pengin sinau main
Desain cakar pancing sing bisa disetel - nggawe gampang nyetel sing akurat
Katrangan produk
Werna: Alami | Gaya: Tanpa Bag
Katrangan Produk
 

Pacaran karo kanca-kanca ing musim panas iki utawa golek instrumen wiwitan sing murah? Yen sampeyan seneng banget karo musik kaya kita, mula sampeyan entuk cara sing apik lan asli kanggo ngeculake perkusi utama sampeyan.

Irama Bongo World Rhythm dadi kagungane para pamula lan para pamula sing antusias sing ora wedi nggunakake energi serius. 6 Inci lan 7 Inch rawhide endhas bisa tahan panggunaan sanajan pamuter sing paling semangat lan nggawe macem-macem nada jero uga tamparan pinggiran sing apik.

Ukuran bisa dimainake kanthi gampang dening para musisi kabeh umur ing lapangan festival utawa lingkungan belajar sing rame, World Rhythm Bongo Drums adaptasi kanthi lancar kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan sing apik banget kanggo ngembangake irama lan musik.

Spesifikasi Barang:
Kepala: 6 Inci lan 7 Inci Rawhide Drum Heads
Rampung: Alami
Bobot: 2,2 kg

Kunci tuning kalebu


Panas Tags: Bongo Drum Set, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.