Produk

Campuran Sang
  • Air ProCampuran Sang

Campuran Sang

Model:HS-KJMR-IV

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Campuran getih

Campuran Sang Gelsonlab HS-KJMR-IV



Jeneng: Mixer getih

Model: HS- KJMR-IV

Jinis gerakan: Orbital

Jinis penjepit: Disk 220 mm

Rentang kacepetan: 0-80rpm

Timer

------

Ukuran amplop

----

Tegangan: 110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm): 250x250x300

Bobot: 4,5kg

 
Panas Tags: Mixer Darah, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.