Produk

Otomatis Distiller Banyu Kontrol
  • Air ProOtomatis Distiller Banyu Kontrol

Otomatis Distiller Banyu Kontrol

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Distiller banyu kontrol otomatis                            


Gelsonlab HS-YAZD-5WS Kontrol otomatis Distiller banyu stainless steel


 

Fitur
 

Jeneng produk Otomatis mateni banyu suling banyu stainless steel
Model YAZD-5WS YAZD-10WS YAZD-20WS
Ngasilake banyu 5L / H 10L / H 20L / H
Daya pemanas 4.5KW 7.5KW 13.5KW
Tegangan 220V 50Hz 380V 50Hz 380V 50Hz
Karakteristik Otomatis ngethok banyu Otomatis ngethok banyu Otomatis ngethok banyu
Ukuran (mm) 320x200x680 360x250x770 470x330x750

Bobot 7kg 8kg 12kg


Panas Tags: Distiller Banyu Kontrol Otomatis, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.