Produk

Lonceng Agogo
  • Air ProLonceng Agogo
  • Air ProLonceng Agogo
  • Air ProLonceng Agogo
  • Air ProLonceng Agogo
  • Air ProLonceng Agogo
  • Air ProLonceng Agogo

Lonceng Agogo

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lonceng Agogo                                                 


Gelsonlab HS-SLB Lonceng Agogo, Two Tone, Traditional Handheld Latin Percussion Instrument with Wooden Stick



Rong swara sing beda karo nada
Waja dilapisi bubuk ireng klasik
Genggem, gampang ditangani
Apik kanggo kahanan musik
Kayu kayu kalebu
Katrangan produk
Lonceng agogo bisa dadi instrumen samba paling tuwa lan adhedhasar lonceng siji utawa kaping pindho ing Afrika Kulon.
Ukuran: dawane 10 inci
Bahan: baja ditutupi bubuk ireng klasik

Paket: Lonceng agogo + mallet kayu


Panas Tags: Agogo Bell, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.