Produk

40X Mikroskop Stereo
  • Air Pro40X Mikroskop Stereo
  • Air Pro40X Mikroskop Stereo
  • Air Pro40X Mikroskop Stereo
  • Air Pro40X Mikroskop Stereo

40X Mikroskop Stereo

Model:HSM-T11G

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Mikroskop Stereo Seri HSM-T11
Kepala Bebas Artikulasi Binocular, 45 ° condong, 360 ° rotatable, Interpupillary Distance 55-75mm, kanthi Diopter ing Ngiwa
Eyepiece: WF10X (Opsional: WF15X, WF20X)
Tujuan: Diklumpukake saka 1X, 3X utawa 2X, 4X utawa 1X, 2X
Jarak Kerja: 100mm
Rak lan Pinion sing Fokus, kanthi Wheels Tangan kanggo nyetel torsi Fokus, Range: 40mm
Basis: 210X140X50mm, kanthi Spring Klip
Panggung: ɸ90mm, One Piece of Glass (kanggo lampu ngisor), One Piece Plate Ireng-Putih Plastik (kanggo Iluminasi Ndhuwur)
Tiang: 205mm / Lengan: 180mm
Lampu LED 3.5V / 1W Ndhuwur lan Ngisor, Cahya Bisa Dhewe Dhewe
Ukuran Utuh: 210X140X360mm
N.W: 2,5kg

Paket: 4 set / karton 67X40X41cm

Panas Tags: Mikroskop Stereo 40X, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.