Produk

360 Mikroskop Siswa Rotatable
  • Air Pro360 Mikroskop Siswa Rotatable
  • Air Pro360 Mikroskop Siswa Rotatable
  • Air Pro360 Mikroskop Siswa Rotatable

360 Mikroskop Siswa Rotatable

Model:HSM-24B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Mikroskop Mahasiswa HSM-24Bseries
Kepala Binocular, 30 ° Miring, 360 ° Rotatable
Rupa-orane katrangan Wide Field Plan: WF10X / 18mm, Opsional: WF25X
Tujuan Achromatic 4X, 10X, 40X
Tahap tunggal kanthi penggeser geser: 95x95mm
Mekanisme Luwes Fokus Kasar lan Apik: 17mm
Lampu LED Ndhuwur lan Ngisor
Paket: busa 4set + Karton

Bobot Bruto: 8kg


Panas Tags: Mikroskop Mahasiswa 360 Diputar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.