Produk

25 Cathetan Metllophone
  • Air Pro25 Cathetan Metllophone
  • Air Pro25 Cathetan Metllophone
  • Air Pro25 Cathetan Metllophone
  • Air Pro25 Cathetan Metllophone
  • Air Pro25 Cathetan Metllophone
  • Air Pro25 Cathetan Metllophone

25 Cathetan Metllophone

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

25 Cathetan Metllophone


Gelsonlab HS-GT25 25 Cathetan kanthi 23 Lagu Play Esy kanggo Wiwitan - Metallophon

 

Gambang skala chromatic 25-cat profesional kanthi swara apik. Glockenspiel metallophone tahan lama, gedhe, stabil, kanggo bocah lan bocah sing wis tuwa teka ing kasus khusus.
Alat perkusi sing apik kanggo sekolah lan studio musik. Glockenspiel duwe 2 oktaf sing disetel saka C nganti C. Metallophone sing dipasang kanthi sampurna sing gampang digunakake.
Sanajan metallophone iki bisa digunakake dening bocah sing luwih tuwa, iki sejatine bisa digunakake dening wong diwasa. Alat musik sing sampurna iki bakal migunani kanggo sampeyan sing sinau main piano.
Metallophone iki nduweni warna 2 cathetan - abu-abu mutiara lan ireng, supaya luwih gampang main. Kothak hard nglindhungi instrumen lan gampang disimpen.

L53cm * W40.5 * 24.5cm H7cm


Panas Tags: 25 Cathetan Metllophone, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.