Produk

1000X Mikroskop Polarisasi
  • Air Pro1000X Mikroskop Polarisasi
  • Air Pro1000X Mikroskop Polarisasi
  • Air Pro1000X Mikroskop Polarisasi
  • Air Pro1000X Mikroskop Polarisasi
  • Air Pro1000X Mikroskop Polarisasi
  • Air Pro1000X Mikroskop Polarisasi

1000X Mikroskop Polarisasi

Model:HSM-P2005B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: HSM-P2005 series 1000X Mikroskop Polarisasi
Kepala Monocular / Binocular / Trinocular, cenderung 30 °, 360 ° bisa diputer
WF10X / 18mm (Opsional: WF16X)
Tujuan Achromatic 4X, 10X, 40X, 100X
Tahap Round Round: Ø160mm
360ºDaptor lan Lulus 1ºInput, Resolusi Minimal 6 '
Mekanisme luwes kasar lan fokus fokus koaksial: 14mm
Penganalisa Rotatable kanthi Wisuda 0º-90º, Geser Saka Jalur Optik;
Kompensator Optik: Î »Slip (abang kelas siji), 1/4» Slip; Polarisasi: Ing kolektor cahya, 360º Puter;
Lampu LED 1W (Opsional: Baterai Isi Ulang)
Paket: 2 set / Karton

Bobot Bruto: 10kg


Panas Tags: 1000X Mikroskop Polarisasi, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk