Produk

Mikroskop 1000X
  • Air ProMikroskop 1000X
  • Air ProMikroskop 1000X
  • Air ProMikroskop 1000X
  • Air ProMikroskop 1000X
  • Air ProMikroskop 1000X

Mikroskop 1000X

Model:HSM-P2009T

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Mikroskop Polariisasi seri HSM-P2009
Sliding Trinocular / Binocular Head, Interpupillary Distance: 55-75mm, 45 ° condong, 360 ° rotatable
WF10X / 18mm, siji WF10X / 18mm kanthi Skala Crosshair lan 0,1mm
Objektif Achromatic Gratis Galur 45mm 4X, 10X, 40X, 63X
Tahap Putaran Revolving: Φ160mm, 360 ° Tambah lan Lulus tambahan 1 °, Resolusi Minimal 6 'Nalika Nggunakake Skala Venesia, Pusat Bisa Luwes; Φ2-Φ30mm Iris Diafragma lan Filter Φ32; Kondensor ABBE: N.A 1.25
Mekanisme Luwes Kasar lan koalisi Coaxial: 35mm, Presisi: 0,002mm
Penganalisa Rotatable kanthi Wisuda 0 ° -90 °, Geser Saka Jalur Optik;
Kompensator Optik
Lampu Halogen 6V 20W (Opsional: Lampu LED) kanthi Sistem Kholar Illumination
Paket: 1 set / karton: 42X28X57cm

G.W: 13kgs


Panas Tags: Mikroskop 1000X, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.