Produk

1,5 Pompa Vakum CFM
  • Air Pro1,5 Pompa Vakum CFM
  • Air Pro1,5 Pompa Vakum CFM
  • Air Pro1,5 Pompa Vakum CFM

1,5 Pompa Vakum CFM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1,5 pompa vakum CFM                            


Gelsonlab HSLI-055 Rong pompa vakum 1,5 CFM


 

Fitur lan Keuntungan:

Kinerja rong tahap nggunakake Twin Port Technologyâ „¢
Desain cepet kilat ngilangi kelembapan lan gas sing ora kondensasi sing bisa ngrusak sistem A / C
Ringan kanggo gampang ditangani
Konstruksi awet kanggo nggunakake umure dawa
Diuji - kabukten - andal
Spesifikasi:

 

Tingkat Aliran: 0.7L / S (1.5CFM)
Tegangan: 110V 60Hz
Vakum Ulitmate7.5Microns utawa 1Pa
Rating Daya: 1 / 6HP utawa 130W
Kacepetan puteran: 1680r / min
Kapasitas Minyak: 210ml
Ukuran: 278 × 125 × 245mm

Bobot: 6,5KG


Panas Tags: 1.5 Vacuum Pump CFM, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.